CERVESA ARTESANA EIGHTH SUN

Cervesa d'Esparreguera

La Nostra Història

Com tota història, tot comença de casualitat. 

L'estiu del 2017, em vaig comprar un "KIT" d'elaboració casolana, per provar, i això sí, després de consultar amb un expert cerveser. 

Pas a pas, vaig seguir les instruccions d'aquell "KIT", i entre dubtes i inexperiència, finalment en va sortir una Cervesa, un Pale Ale, de la qual no donava ni un cèntim. 

Després del procés de maduració, finalment la vaig provar. ¿Que va sortir? Una cervesa boníssima. 

A partir d'aquest primer "KIT", vaig començar amb un segon, i a informar-me de tot el món de la cerveseria. 

A poc a poc, vaig provar a elaborar altres tipus de cervesa: un IPA, una amb més Maltes ... Novament el resultat va ser d'un gran èxit. 

A partir d'aquí, vaig començar a elaborar receptes pròpies i comprant nous estris per poder elaborar LA MEVA cervesa. 

Tot cal dir, que aquestes primeres receptes pròpies no van sortir, per falta d'experiència i coneixement, tal com un espera. 

Poc a poc, vaig anar millorant la tècnica, la cocció i elaboració. Ara ja tinc les meves pròpies receptes, i d'aquí, les meves cerveses. 

Fins al dia d'avui, intento millorar dia a dia, i subministrar cerveses, això sí, és a gust del creador, però que causa furor entre els consumidors. 

Finalment, el juliol del 2019, a causa del gran furor que anaven causant entre amics, coneguts i gent de les xarxes socials que per provar me’n demanaven, i després de meditar-ho molt, trec al mercat la meva primera cervesa, la THE ONE. 

La Eighth Sun THE ONE és una APA (American Pale Ale), per a aquells que els agrada la cervesa artesana és una rossa maltoseta, llupolada i amb aquest punt cítric que tant agrada. Per als que no estan acostumats a les cerveses artesanes, és la millor opció per començar a gaudir-les. La THE ONE té 5,6º d'alcohol i 33 IBUS d'amargor (IBUS, per a qui no ho sàpiga, és el punt d'amargor), perfecta per Peixos fumats, Verdures amargues, Hamburgueses o Amanides no àcides, també és idoni el formatge blau . O simplement beu-la perquè vols, perquè tens set, perquè fa calor...

Logo

© Derechos de autor. Todos los derechos reservados.